OPPSAL GATEFEST

5. september kl. 12.00-19.00
Sobergliveien 100 (Oppsal Lekeplass)

Smittevern på festivalplassen

Det er en grense på 200 personer inne på plassen. Området vil bli avgrenset med sperrebånd. På grunn av smitteoppsporing skal alle besøkende, betale 1 krone per person på Vippsnr 36855, – eller skrive ned navn og telefonnummer hos vakten. Om man er en familie, betaler man 1 krone per person i familien, og står da ansvarlig for personene man har med seg. Det vil være god tilgang på antibac inne på området, og bord og andre kontaktflater bli vasket ofte.
Husk å hold 1 meters avstand. 

Program

11.30: Parade med Oppsal skoles musikkkorps, Godlia musikkkorps, Oslo drill, Oslo Sambaskole, Step-up danseskole. Paraden går fra Oppsal senter til Solbergliveien 100. 

12.00: Korpsene spiller på festplassen. Oslo drill underholder. 

12.30: Mr.Toons klovneshow!

12.00-17.00: Marked

13.00: Klatrevegg på Oppsal gård

14.00: Nora, Adele og Isak

14.30: Fiolinkonsert med Galina Panayotova

15.00: Godlia Trasop Skolekor

16.00: Oppsal skoles kor

16.30: (På Deichman) Oppsal – mellom skog og sjø med Even Saugstad

17.00: Theocracy

18.00: Banda La Real De Oslo (Salsaband)

Hva?

Oppsal Gatefest er en årlig musikk- og kulturfestival som er åpen for alle. Alle konserter og aktiviteter er gratis! I år er det 6. gang arrangementet går av stabelen.

Hvor?

I 2020 har vi en nedskalert versjon av Oppsal Gatefest. Det blir likevel både parade, klovn, musikk og marked.

Hvem?

Oppsal Gatefest er en frivillig organisasjon og består av engasjerte innbyggere på Oppsal.

Vi trenger frivillige i gjennomføring av Oppsal gatefest til oppgaver som ansiktsmaling, trivselsvakt/ryddehjelp, vakthold (over 25) og kiosksalg. Vi ønsker også folk som kan hjelpe til på opprigg (fredag) og/eller nedrigg (søndag).​

Hva gjør de frivillige?

Alle som stiller som frivillige på Oppsal Gatefest får et måltid og en drikke. 

Opprigg

På fredag og lørdag morgen trenger vi mange til å sette opp telt, bygge scene, skilting og sjauing. Alle som stiller på fredag får servert et måltid og drikke på kvelden. 

Sjåfører

Vi har mye behov for å kjøre og hente ting, handle inn og levere tilbake det vi låner. Om helsa tilsier at du ikke kan bære og løfte så mye, kan dette likevel være jobben for deg, – vi kan sende med sjauere!

Løsarbeidere

I løpet av arrangementet trenger vi folk til å plukke søppel, informere, flytte på ting, bringe objekter fra ett sted til et annet, informere om programmet, og generelt sørge for god trivsel på området. 

Lotteri

Her trenger vi folk som kan stikke innom butikker og bedrifter i nærområdet til å spørre om gaver til lotteriet. Dette skjer i forkant av selve arrangementet. Vi har også behov for noen som kan selge lodd på selve dagen. 

Artistverter

Artistvertene sørger for at de som skal spille og underholde får infomasjonen de trenger, nok kaffe og drikke og ellers få de til å føle seg velkommen på Oppsal Gatefest. 

T-skjortesalg/infobod

Her trenger vi folk som kan stikke innom butikker og bedrifter i nærområdet til å spørre om gaver til lotteriet. Dette skjer i forkant av selve arrangementet. Vi har også behov for noen som kan selge lodd på selve dagen. 

Kioskarbeider

Kioskarbeiderne selger kaffe, drikke, slush og sukkerspinn. 

Barvakt (må være over 25 år)

Klokka 17 åpner vi baren. Vaktene sørger for at det ikke vandres utenfor området med øl i hånda og holder ro og orden. 

Ansiktsmaling

Har du lyst til å prøve deg som ansiktsmaler? Om du har erfaring fra før eller bare har lyst til å prøve, – vi trenger deg! Oppsal Gatefest stiller med alt utstyr og det er alltid noen med som har gjort det før og kan ta en kjapp opplæring. 

Bruktmarked

Bruktmarkedet trenger hjelp til å henge opp klær, holde orden, og selge varer. 

Foto/media

Er du glad i å ta bilder eller filme? Eller kanskje du er fotograf av yrke? Vi trenger bilder og film som vi kan bruke til skryt i under og i etterkant av arrangementet. 

Sosiale medier

Instagram, Snapchat, Facebook. Er du glad i å fortelle historier med bilder og film? Vi trenger deg!

Ungdomsscena

Ungdommer er velkommen som frivillig til ungdomscena. Her trenger vi hjelpere til scenerigg, salg av drikke, vakter og mye annet. 

Nedrigg

Dagen derpå er det tid for å rigge ned siste rest av festen, kjøre bort ting vi har lånt og rydde plassen.